Deutsch
English
Funderingstechniek.com b.v.  
Klik voor informatie aanvraag Klik voor bedrijfsinformatie
Klik voor poduktinformatie
Klik voor ondersteunende informatie
Klik voor offerte-aanvraag
 

Funderingstechniek.com is gespecialiseerd in het maken van funderingspalen bij beperkte werkruimte, funderingspalen met weinig of geen trillingsoverlast en/of zonder geluidsoverlast, injectiepalen en stalen buispalen. Voor het uitvoeren van deze werkzaamheden heeft Funderingstechniek.com bijzondere technische mogelijkheden. Op deze internet-site worden de technieken besproken.

trefwoorden: funderingstechnieken voor beperkte ruimten, trillingvrij, trillingsvrij, trillingarm, geluidarm, schroefinjectiepalen, gekoppelde injectiepalen, renovatiepalen, stalen buispalen, funderingen, fundatie, fundament, funderen.

 
 
deze machine kan heien, pulsen, werken in beperkte ruimten, werkt trillingarm (trillingsarm), maakt stalen buispalen en pulspalen, herstelt funderingen ...    Produktoverzicht:
  • funderingstechniek voor beperkte werkruimte
  • funderingstechniek met weinig of geen trillings- en/of zonder geluidsoverlast
  • injectiepalen, schroefinjectiepalen
  • gekoppelde injectiepalen
  • stalen buispalen
  • segmentpalen
  • vijzelwerk, vijzels
 
 

klik hier voor voorbeelden van onlangs uitgevoerde werken

Funderingstechniek.com werkt met de ervaring die in duizenden projecten op het gebied van injectiepalen en stalen buispalen is opgebouwd.

Er is veel aandacht besteed aan het samenstellen van de informatie op deze website. Het is de bedoeling, dat de verschillende technieken duidelijk en begrijpelijk gemaakt worden. Desondanks raad ik aan bij een ontwerp toch samen met ons de keuze van een methode en de dimensionering nog eens nader te bekijken.

Ik stel u voor inzake vragen op dit specifieke funderingsgebied contact met mij op te nemen.

Funderingstechniek.com b.v.

K.J.M. van Drunen, bedrijfsdirecteur

 
 
Klik voor nederlands Click für deutsch Click for english